Auto

Auto's en voertuigen

 

Roest is één van de grootste bedreigingen voor elk voertuig . Voortdurende blootstelling aan zon , regen , wind , sneeuw en vuil kunnen alle metalen oppervlakken snel aantasten. Dit leidt niet alleen tot waardeverlies maar kan op termijn zware veiligheidsproblemen veroorzaken . Vuil en dooizouten kunnen de onderkant van de wagen en leidingen ernstig schade toebrengen ; vooral het chassis , de carrosserie en bekabeling zijn gevoelig aan roestvorming .

Het gebruik van FLUID FILM bij wagens zorgt voor in aanzienlijke kostenbesparingen ,verhoogde betrouwbaarheid en aanzienlijk langere levensduur .

FLUID FILM is een zachte, actieve coating die doordringt tot het basismateriaal, waar het een doeltreffende beschermende barrière vormt die corrosie op moleculair niveau voorkomt. FLUID FILM bevat geen oplosmiddelen en verdampt niet, het zorgt voor een duurzame smering en een krachtige bescherming van elke wagen . FlUID FILM blijft altijd vochtig en zorgt zo voor een zichzelf herstellende beschermlaag.

FLUID FILM is geclassificeerd als niet-toxisch en niet-gevaarlijk. In barre klimaatomstandigheden zal FLUID FILM niet bevriezen en behoudt het een gladde consistentie, wat er voor zal zorgen dat er zich geen vuil opstapelt op bewegende delen. FLUID FILM lost niet op in water en is bestand tegen opspattend water , vuil en modder tijdens verplaatsingen. FLUID FILM kan op alle metalen gebruikt worden , stopt beginnende roest , pitting op chroom, en tast lakwerk en plastiek niet aan. FLUID FILM is electrisch niet-geleidend , de perfecte bescherming van batterijcontacten en alle electrische contacten. Let op bij gebruik op niet-oliebestendige rubbers(vnl natuurrubbers) hier kan zwelling voorkomen.

 

 

Toepassingen:

--Bouten , moeren

-Aluminiumonderdelen

-Kettinge

-Lagers

-Handremkabels en tellerkabels

-Remhendels

-Krikpunten

-Autotraileronderdelen

-Chassis

-Chroomdelen

-Bevestigingen

-Dashboard en vinylcomùponenten

-Motoronderdelen

-Verdelerkapbescherming

-Deurscharnieren , sloten en vergrendeling

-Electrische verbindingen

-Motorsteunen

-Buitenlichten

-Reservewiel

-Reserve-onderdelen

-Motorkapbevestigingen en veren

-Wielkappen

-Zorgt dat insecten minder gemakkelijk kleven aan bumper, verf etc

-Motorfietsen

-Bescherming van binnenkant van de deuren

-Voorvleugels

-Rubber bumpers , sierstrips

-Verroeste bouten van uitlaat

-Zetelgeleiders

-Glijdende deuren

-Bekabeling ontkoppeling

-Werktuigen

-Winches

-Ruitmechanismen

-Waxen van wagens bij lange stilstand