Trucking & transport

Trucking en transport

 

Roestvorming in de transportsector zorgt jaarlijks voor miljoenen schade. Gebruik van nieuwe materialen bij aanleg van wegeninfrastructuur en het gebruik van nieuwe chemische producten om de wegen sneeuw en ijsvrij te houden zorgend in toenemende mate voor aantasting van alle blootgestelde metalen onderdelen ; vooral het chassis , de carrosserie en bekabeling zijn gevoelig aan roestvorming .

Het gebruik van FLUID FILM in de landbouw bij regelmatig onderhoud van alle machines resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen ,verhoogde betrouwbaarheid en aanzienlijk langere levensduur .

FLUID FILM is een zachte, actieve coating die doordringt tot het basismateriaal, waar het een doeltreffende beschermende barrière vormt die corrosie op moleculair niveau voorkomt. FLUID FILM bevat geen oplosmiddelen en verdampt niet, het zorgt voor een duurzame smering en een krachtige bescherming van materiaal in gebruik, in stockage en tijdens transport.

FLUID FILM beschermt ook tegen atmosferische corrosie in opslagfaciliteiten.FLUID FILM is geclassificeerd als niet-toxisch en niet-gevaarlijk. In barre klimaatomstandigheden zal FLUID FILM niet bevriezen en behoudt het een gladde consistentie, wat er voor zal zorgen dat er zich geen vuil opstapelt op bewegende delen. FLUID FILM lost niet op in water en is bestand tegen opspattend water , vuil en modder tijdens verplaatsingen.

 

Toepassingen:

-Batterijen en electrische contacten

-Moeren en bouten

-Scharnieren

-Frames

-Bevestigingen en supports van de brandstoftanks

-Zekeringkasten

-Motorkappen en bevestigingen

-Zijschoften en achterdeuren

-Chassisbalken

-Kriksteunen

-Sloten

-Rollers

-Geleiders (zetels, transportbanden , heftrucks,

-Alle bevestigingen, sluitpennen en veren

-Achterlichtunits

-Reservewielhouders

-Trailerbevestigingen en koppelingen

-Wielkassen

-Kabels, kettingen verbindingen in metaal